Spela lotteri via nätet

Nuförtiden kan spelare runt om i världen som älskar att spela lotteri, såsom t.ex. Trissen och Stor Triss, välja att skrapa en skraplott via nätet istället. Det är enkelt och underhållande, perfekt för de gånger då man inte har något planerat eller då man har en paus ifrån jobbet och vill känna lite extra pengar under månaden.

Spelsajter online erbjuder sina spelare alla sorters lotterier att skrapa. Man kan finna alla sina favoriter som olika triss lotter, som man vanligtvis skulle ha spelat i någon butik nära sig. Man kan nu slippa de långa köerna och skrapa t.ex. en triss lott via nätet för sin chans för en stor trisslott vinst.

Sedan 90-talet har valet av att spela lotteri varit möjligt runt om i världen. Det är underhållande och kan göras direkt ifrån ditt eget hem, så länge man har en dator kopplat med ett bra fungerande internet.

Det finns flera spelbolag som erbjuder denna tjänst av att spela lotteri via nätet. Du har bland annat spelsajter såsom Betsson.com, Svenska Spel och Unibet.

Betsson har varit igång sedan år 2001 och har sitt huvudkontor i Malta. De erbjuder alla sorters spelautomater och spelavdelningar såsom deras Casino, Lotter och Poker.

Bettson är även en av de spelbolag på nätet som erbjuder sina spelare gratis skraplotter vid registrering av ett konto på deras hemsida. Hos Betsson får man två gratis skraplotter som man kan spela med i deras lobby i Lotter avdelningen. Man har flera kategorier av skraplotter att välja bland såsom Fantasi skraplotter, Klassiska skraplotter och Sport skraplotter.

Några av de mest valda lotter, när man vill spela lotteri på nätet just nu, är skraplotter såsom 3Wow och en Club Pearl skraplott och de skrapas varje dag.

3Wow skraplott

Denna skraplott finner du under kategorin Klassiska skraplotter i lobbyn. Lotteriet går ut på att man ska skrapa ett kort som man själv väljer i början. Om man har turen av att skrapa fram tre liknande nummer vinner man en vinst. 3Wow har sköna vinster såsom 55 000 kronor i månaden i 15 år. Men den största vinsten som är på 10 miljoner kronor kan man vinna om man skrapar fram tre klöver.

Club Pearl skraplott

Denna skraplott finner man under kategorin Fantasi skraplotter i lobbyn. Spelet går ut på att man ska öppna olika ostron och om man hittar pärlan vinner man. Med en Club Pearl skraplott kan man vinna upp till 2 miljoner kronor.

Innan man startar sitt spelande hos Bettson är det rekommenderat att man först skapar ett konto på deras hemsida. När man har ett konto kan bland annat ta del av den sköna fördelen av att få sin vinst om man vinner en, skickat direkt till sitt konto på sajten. För att registrera ett konto hos Betsson, går man högst upp på hemsidan och klickar på länken, Öppna konto, i en orange färg. Sedan är det bara att fylla in formuläret som man skickas till för att bli en medlem.

Hos Betsson finns det allt man önskar inom spel online, man kan bland annat spela lotteri för sin chans på en stor vinst.