Spela skraplotter online

Att spela skraplotter online nuförtiden, är något som flera väljer att göra. Det är det enkla valet, när man känner för att skrapa en triss lott snabbt. Nu kan du när du vill under kanske en paus på jobbet eller när du är hemma, sitta vid din dator och nå olika spelsajter via nätet som erbjuder skrap av lotterier på direkten.

Skraplotter har en lång historia av att vara en underhållning som flera kan uppskatta. De första skraplotterna kom under 70-talet och har sedan dess varit stor på spelmarknaden. De kom i form av lottsedlar som hade ett ogenomskinligt skikt på, vilket man skulle skrapa bort för att se om man hade vunnit en vinst. Hade man t.ex. tre matchande siffror eller symboler vann man en trisslott vinst.

Att spela skraplotter online som t.ex. en Triss har sina fördelar, såsom att du först och främst inte behöver gå ut igen för att köpa en i din närmaste butik. Du kan sitta hemma så länge du har en dator med ett fungerande internet.

Några andra fördelar är att du bland annat får din vinst, om du har turen av att vinna en, skickat direkt till det konto du har registrerat på hemsidan där du spelar.

Att spela skraplotter online, är en underhållning som fick sin debut under 90-talet. Varje skraplott hade sin egen interaktiv grafik och ljud, vilket gjorde hela spelet att kännas roligare och det ökade upplevelsen, speciellt om man vann en vinst. Med skraplotter via nätet kan man vinna upp till flera miljoner kronor i vinst.

Online finns det flera olika spelbolag som erbjuder alla sorters skraplotter som man kan köpa vanligtvis i olika butiker. Du kan bland annat köpa och skrapa lotteri som Trissen, Stor Triss, 3Wow och Trio online.

Några av de spelsajter som finns tillgängliga så att du kan spela skraplotter online, är bland annat Betsson.com och Svenska Spel. De är fulla med skraplotter och andra spel.

Bettson är en spelportal som har varit igång via nätet sedan 2001. De erbjuder allt möjligt inom spel på nätet. Du kan bland annat spela deras spelautomater, men även skrapa en skraplott i deras Lotter avdelning eller kanske spela i deras Casino är vad du letar efter.

Bettson erbjuder mycket, men en av de mest besöka avdelningar på deras sajt är Lotter avdelningen. Den innehåller alla de roliga och underhållande skraplotter som flesta spelare söker. Du kan bland annat skrapa en Golden Island skraplott som du kan finna under kategorin Fantasi skraplotter i lobbyn i Lotter avdelningen.

Golden Island skraplott

Denna skraplott går ut på att man ska välja en kista. Om den kista som man väljer har guld i sig, så har man vunnit ett pris. Med en Golden Island skraplott kan man vinna upp till 2 miljoner kronor i vinst.

Hos Betsson.com får varje ny spelare två helt gratis lotter, som man kan spela skraplotter online med, i deras Lotter avdelning. Dessa två lotter har ett värde på 40 kronor tillsammans och kan leda till en stor vinst.

Spela skraplotter online, det är det enkla valet och lönar sig i längden.