Spela skraplotter via diverse spelombud online

Sedan 90-talet har det varit möjligt att spela skraplotter via nätet. Man kan nuförtiden köpa diverse lotterier såsom Trissen via olika spelombud online.

Att spela skraplotter online fanns inte tillgängligt innan 90-talet, utan man var begränsad att enbart köpa dem i olika butiker, där de såldes. Man kan fortfarande köpa dem i sin närmaste butik, men det är ett enklare och effektivare sätt att välja att köpa dem direkt ifrån sitt eget hem via en dator kopplat till internet. Man slipper gå ut och stå i en lång kö i butiken för att köpa sin triss lott. Man kan med bara en knapp på en spelsajt köpa och skrapa sin skraplott på direkten.

Via nätet kan du finna flera spelsajter som erbjuder en spelare olika lotter såsom en hög med olika triss lotter, som man kan spela för sin chans på en stor trisslott vinst.

Lotterier är enkla och underhållande. De går för det mesta ut på att man ska skrapa en lott och om man skulle ha turen av att skrapa fram t.ex. tre liknande siffror eller symboler, vinner man en vinst. Att spela skraplotter kan leda till att man vinner upp till flera miljoner kronor i vinst.

Några av de mest kända spelbolag online är Unibet, Betsson och Svenska Spel. De erbjuder sina spelare alla sorters skraplotter som man kan normalt finna i olika butiker, men även en hel del andra underhållande lotteri.

Betsson som är en av Europas största spelsajter, erbjuder sina spelare lotter såsom kända 3Wow och 7th Heaven, som du kan finna under kategorin Klassiska skraplotter i lobbyn, i Lotter avdelningen.

3Wow skraplott

Denna underhållande skraplott går ut på att man ska först välja en skraplott som man vill skrapa. Sedan om man har turen av att skrapa fram tre liknande nummer vinner man ett pris. Men en 3Wow skraplott kan man vinna 55 000 kronor i månaden i 15 år. Men om du råkar skrapa fram tre klöver på lotten vinner du den högsta vinsten som finns tillgänglig, vilket är hela 10 miljoner kronor.

7th Heaven skraplott

Detta spel är ett multiskraplottspel som ger dig chansen att spela upp till 7 gånger i ett och samma spel, med två hela vinstmöjligheter. För att vinna med en 7th Heaven skraplott måste man antingen få 3 sjuor i rad eller en gåvosymbol. Med denna skraplott kan man vinna upp till 2 miljoner kronor i vinst.

Hos Bettson kan spelare som älskar att spela skraplotter, ta del av deras erbjudande som varje ny spelare som registrerar ett konto hos dem får. Man får två helt gratis skraplotter som man kan använda för att köpa och skrapa lotterier. Det kan leda till stora priser för de som har tur.

Men förutom att spela skraplotter erbjuder Bettson även sina spelare flera olika spelautomater, Casino och Poker.

Betsson är en spelportal som har allt du kan önska inom onlinespel. De har varit igång sedan 2001 och fortsätter att växa bland sina spelare.

Spela skraplotter online hos spelsajter som Betsson och få två gratis skraplotter som hjälper dig på vägen.