Artikelförfattare – Var ett ljushuvud. experimentera gratis skraplott

Engelskans Genie betyder “Ande”, men annars lutar det till att kunna vara ett svenskt Snille samt lira totalt frittkostnadsfritt skraplotter (eller andra online lotterier för övrigt).

Konkurrensen ökar mellan spelportalerna. Samt det här kommer naturligtvis oss spelare till godo. det droppar in olika erbjudanden försåvitt extrapengar, spela några gånger gratis – med möjlighet åt avans i riktiga pengar, ej bara virtuella spelpengar till mej mailbox dagligen.


Klicka på bilden för ett riktigt bra Erbjudande

Chansen att Lira Okostligt på de olika onlinespelen har existerat troligt länge, ett skärpt fason både för lirare att testlotter skilda spel utan att det kostar något (för någon) samt för spelbolagen för att locka ytterligare kunder som därutöver törs testlotter ytterligare spel. En tillfullo ny version är att man kan åtnjuta xtrapengar, såsom kan vinst, enbart man registrerar sig!

Man kan således raspa lotter med totalt frekvent förekommande vinstchans, alltså reella pengar, utan att placera in en endaste krona.

Försåvitt ni inte tror på det här besök några få spelsajter och kolla in samtliga fantastiska erbjudanden de har nuförtiden.

Men spelportalerna erbjuder ej dom olika möjligheterna att satsa fritt på deras tävlingar samt övriga spel för att de är rara, inte heller bara för att spelare ska ha chansen att öva in sig lotterierna i flegmatisk och ro, icke otaliga utav lotterierna befinner sig nära nog beroendeframkallande så de vill att ni skall begynna satsa med riktiga pengar så att dom tjänar deg!

Ni har odiskutabelt sett ifall Alladin med den magiska lampan medan du varje pytte. Medan Alladin gnuggade på saken där så kom det fram en väsen som gav Alladin tre önskningar såsom anden lovade att uppfylla. Glöm bokens Alladin, han har definitivt blivit överkörd utav dagens aliens såsom finns att tillgå på nätet.

Det är här ditt genidrag finns att testa lira Genie skraplott gratis.

Här väntar ej en utan tre stycken aliens på att erhålla fullgöra dina önskningar att kunna stoppa in över en miljon kronor i madrassen!

Andarna väntar i grottan på dig 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan för att erhålla chansen att företa dig sant sant överflödande rik.

I en hemlig grotta – stanna upp här en stund samt njut utav grafiken samt ljudeffekterna – med guldskatter samt fina accessoarer. Så, det är blott att uppstarta gnugga 3 lampor och se försåvitt det finns en länk såsom befinner sig ett frågetecken, alternativt använd direkt chat såsom är på vid gavel 24/7 eller email. Det går till och med att telefonera på 020- nummer så det kostar dej enbart ett lokalsamtal fast det flesta spelbolagen är på Malta
Att spelföretaget i grund samt botten finns svenskt men varit tvungna att öppna på Malta är en “annan men sorglig historia” försåvitt hur Svenska Spel klamrar sig även vid sitt monopol (så att alla sköna vinster från spelföretagen hamnar utanför Sverige)

Men tillräckligt om detta, raska dig att finna en spelportal med Genie där ni kan skrapa gratis en Gratis Skraplott.