Att vinna på Triss gör drömmar till verklighet

En stor fantasi för de allra flesta utav oss är att vinna på Triss. Ett mycket stort bidrag i kassan utan större möda är vad de allra flesta av oss tror tillverkar lyckan fullkomlig. Flera önskar bege sig, handla ny bil eller båt, investera pengar för framtiden, skänka slantar till bättre behövande, börja ett affärsverksamhet, modernisera garderoben… acceptera, möjligheterna är i själva verket oändliga när det handlar om att placera sprätt på pengar.

Vinna på Triss

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare känts som avlägsna drömmar, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetstagare som dag ut och dag in följer samma rutiner och lever på samma budget. Dröm blir till realism.


Vinna på Triss? Klicka på bilden för att spela hos svenskt bolag med kanonodds

Att vinna på Triss är i själva verket rätt så enkelt, ca var femte lott skänker vinst. Emellertid så är de mesta vinster små, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju inte direkt miljonär av att vinna 25 kronor på Triss.

Önskar man inbringa större vinster så är det desto svårare, för de är sällsynta. Innehar man lycka så skrapar man fram tre TV-rutor vilket innebära att man får fler en bit att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor samt högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster får man om man skrapar fram summor inuti klöversymboler.

För flera är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade eftersom det inte bara skänker en en massa pengar utan också stabilitet och borgen för flera år framöver. En miljon kronor är beklagligtvis lättare än man kan tro att sätta sprätt på, men en balanserad extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor per år samt ungefär hälften av denna summa går tillbaka till spelarna. De som absolut kan säga sej vinna på Triss är alltså spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det är ja fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest kända. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på alla de kittlande reklamerna man ser i samhället, vem minns t ex. ej det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det! »? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor samt skänker avans på opp till 200 000 kronor. Tialotten har nämligen lägre pris än Triss, men också lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att handla dessa små skraplotter om samt om igen. Flera gör det rituellt var dag, vecka alternativt månad, när övriga gör det alltemellanåt, när de får ett ingivelse. Vissa gör det i par, andra för sej själv. Några tycker om att raspa virtuella lotter på nätet medans andra föredrar de klassiska papperslotterna. Hur man än skrapar sin lott så är det en sak som förenar samtliga som spelar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.