Bli förmögen på Triss skrap

Triss skrap är Sveriges största skraplott samt kommer i både lätt och dubbel version. En utav fem lotter bär på vinst och dubbellotterna ger flesta vinstchans än enkellotterna, men de mesta vinster på en Triss skrap lott är förstås små – 25 kronor, 50 kronor eller 100 kronor. Triss skrap saluför bäst och är mest bekant utav alla skraplotter i Sverige. En simpel trisslott kostar 25 kronor och en dubbel triss skrap kostar 50 kronor.

Var morgon i TV4: s nyhetssändningar sitter en lycklig själ, förväntansfull före den liveskrapning som han alternativt hon har vunnit på sin triss skrap. Man är garanterad en minimivinst på 50 000 kronor så lyckan är redan absolut. Maxvinsten är en hisnande belopp på 50 000 kronor i månaden i 25 år. Man är med andra ord mer än säkrad för livet om man kammar hem högsta vinsten.

Triss skrap omsätter 3 miljarder kronor per år och gör stora vinster. Bara hälften utav summan går tillbaka till spelarna, men det är tillräckligt för att göra många folk både glada och rika. Att köpa ett Triss skrap alltemellanåt är ingenting man blir arm på och spänningen det skänker att raspa en trisslott är antagligen värd pengarna.


Klicka på bilden för triss skrap med bättre odds från svenskt företag

Många kör sitt Triss skrap rituellt, man inhandlar lotten likadana veckodag samt likadana tidpunkt varje vecka, antagligen innehar man till samt med en strategi för att välja lott ur högen. Sedan skrapar man på sitt eget vis – med omsorg, ruta för ruta, alternativt snabbt och hetsigt för tillgängliga skrapande överstökat. Vissa skrapar sin trisslott med nageln, andra med ett peng samt ytterligare övriga med särskilda skrapverktyg. När en del är noga med att raspa bort varenda kvadratmillimeter utav sin trisslott så skrapar övriga blott absolut fram siffrorna för att avgöra om man fått vinst eller icke.

Det finns en tillägg fyrkant på en triss skrap, den multiplicerar en eventuell vinst. Denna fyrkant visar antingen x1, x2 alternativt x10. Om man skrapar fram en avans på 1000: – och sedan får x10 i extrarutan så vinner man totalt 10 000: -.

Trots att det såklart är en särskild känsla med en fysisk Triss skrap, en lott som köpes hos ens spelombud, så blir det allt mer populärt att skrapa trisslotter virtuellt, antingen online alternativt igenom prenumeration till mobilen.

Man behöver vara 18 år för att spela Triss skrap alldenstund Svenska Spel, som håller i Triss, tar sitt ansvar för ansvarsfullt spelande och för att bekämpa spelberoende.

Innehar man svårt bekymmer med sitt spelande samt köper för flera trisslotter för ofta, så är det hjälporganisationer att vända sej till. Det är lätt att hamna i fällan där man antar att storvinsten bara är ett endaste Triss skrap dän.