Club Pearl skraplott lotteriet för dig

Club Pearl en helt outstanding skraplott

Känner du för att prova på någonting helt okänt? Har du provat lotterier på webben tidigare? Nu för tiden finns skraplotterier både på papper och internet välkända över hela världen. Med dem har du chansen att inte bara få en stundsspänning utan du kan också vinna ansenliga summor insatser.

Som alla andra internet lotteri finns Club Pearl tillgängligt tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan, på tåget, i hängmattan, väntsalen – ja kort sagt nästan överallt där det exitsterar tillgång till Online.

En stor fördel med onlinespelen är att de är så billiga att spela och du bestämmer själv insatsens belopp, så det är inte konstigt att det {finns sådana massor av människor som satsar dem.
Ska inte du testa lyckan som pärldykare du också?

Glöm standard skrapspelen! Välj Club pearl som kan anses vara ett ganska unikt spel. Det liknar inte de övriga gott om tack vare att det verkar trave superdesigners som verkligen lyckats få till en fascinerande och spännande miljö. Club Pearl är extra attraktivt jämfört med andra skrapspel tack vare 2 faktorer; Sans och skön bakgrundsmusik och den urläckra grafiken.

Dyk ned till ostron, olika vattenväxter, pärlor och andra fascinerande vattenlevande varelser.

Bomma inte skatten!

Var uppmärksam, slumra inte till trots den rogivande miljön, det kan komma information om vinstchanser utöver det de vanliga spelet!
Det finns bara en snäcka som har den attraktiv pärlan.

Vilken av de tre snäckorna är det som har pärlan?

Är det den nära fisken eller den högra vid delfinen?

Glöm inte att jackpotten på dryga en miljon också är inom räckhåll.
Ska du chansa på snäcka ett, 2 eller tre, dags att repa din första lott iClub Pearl för att betrakta om du har turen med dig idag.

Club Pearl är så lätt att spela – välj en snäcka – har du turen på din sida så har du vunnit – att det till skillnad från andra skrapspel på internet oftast inte finns någon möjlighet att provspela gratis.

Däremot kan du alltid börja satsa med lite pengar, känna dig för och sedan öka insatsen gradvis – större insats ger naturligtvis högre belopp när du vinner. De engelskspråkiga sajterna har oftast vinstjackpotter på 200 000 dollar.

Har du bråttom att vinna eller inte vill repa själv kan du lätt välja att datorn sköter detta åt dig.

Ett trix om du vill kolla vilka spelbolag som har Club Pearl på svenska kan du söka på Google efter “Club Pearl skrap” eller om du hellre vill spela på engelska söker du “Club Pearl Scratchcard”, sedan är det bara att klicka på länkarna och besöka de olika sajterna.

Medan du hittat “den rätta” är det bara att dyka ned i plurret, simma lugnt och – numera gäller det – välja rätt mussla som innehåller den virtuella pärlan som ska ge dig chans att köpa reella pärlor för utbetalningen. Och, var inte nervös – i Club Pearl finns inga hajar, så som sagt, simma lugnt