Dags att sluta spela Trisslott

Om jag inte missminner mig var det 1974 som ett amerikanskt företag lanserade de första skraplotterna. En av grundarna, en forskare hade snickrat ihop ett datorprogram som räknade ut med vilka belopp skraplotterna skulle tryckas.

Den första Trisslotten såg dagens ljus. Raspa fram tre lika belopp och du har vunnit detta belopp. Mycket lätt kan det verka idag med de skraplotter som finns online på annorlunda spelportaler.

Beroende på din ålder så känner till du alternativt vet inte hurdan den tidens datorer såg ut.
Veritabla monster som så sakteliga gjorde sina beräkningar.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – världens största trisslott – 10 miljoner i vinst

Mycket har hänt sedan den första Trissen

Men det kan vara intressant att veta att grundarna till företaget hade enorma problem att introducera sina lotter, för i USA var det som i Sverige de olika staterna som styrde lotterierna.

Det verkar som om den typen av verksamhet attraherar bakåtsträvare för detta var ju revolutionerande att kunna se direkt om man vunnit alternativt ej.
Innan de första Trisslotterna kunde man få avvakta i veckor för att få meddelande via en dragningslista om man vunnit eller ej.

I Sverige har vi det helstatliga Svenska spel som krampaktigt håller sig kvar med sitt monopol. Så utan kreativa svenska entreprenörer som insåg att de behövde registrera sina spelbolag utomlands och begagna Internets möjligheter hade vi förmodligen bara haft den nuförtiden Triss (-ta) Trisslotten på ark att kunna skrapa.

Så låt oss ta en titt på hur en Trisslott kan se ut online
Trio var från början spelbolagets Betssons egen skraplott för online spel samt ger fantastiskt höga chanser att vinna. Lotten kostar precis som en vanlig trisslott att köpa och 2 av 5 ger vinst! Bakom hörnet lurar också chansen att bliva miljonär. Som på en vanlig trisslott ska du raspa fram tre stycken identiska summor och det är detta belopp du vinner. Med funktionen extraskrapet kan du sedan vinna upp till 10 gånger dessa pengar – Men här slutar alla likheter med den vanliga gamla trisslotten på papper.

Vi börjar jämförelsen här så får vi se i slutet av detta blogginlägg vilken lott du väljer att spela med Svenska Spels Trisslott på papper eller Betssons Triolott online?

Svenska Spels Trisslott på papper

Gå till spelbutiken, Öppen 8:00 till 18:00
Tag en nummerlapp samt vänta på din tur i kön
När det är din tur att köpa lotter säg att du är nybörjare samt fråga om du först kan få 10 gratislotter. När alla slutat asgarva gå hem samt börja från Avstamp åter.

Köp det mängd lotter du vill ha, mycket dramatiskt det finns allmänt tre typer i butiken attt välja mellan: Triss, Stortriss och Tian. Anteckna att även om du känner att det är din turdag idag så kan du inte välja hurdan mycket du vill investera på varje lott, det är fasta priser som gäller här; 25, 50 respektive 10 kronor.

Vi får väl anta att du går hem samt skrapar bort den skyddande latexhinnan i hemmets lugna vrå?

Då ska vi se, om du mot förmodan har vunnit något (se mer om oddsen för detta senare i inlägget) så kan du återvända till spelbutiken om det var en småvinst (antagligen gör du som de flesta köper nya skraplotter för vinsten och förlorar på dem). Var det en större vinst måste du gå till banken alternativt skicka lotten som assurerat (försäkrat) till Svenska Spel. Har du fått en jättevinst “skrapa i TV” får du vänta några månader på din tur.

Trio skraplott

Oavsett om du är hemma, på bussen, i väntan på flyget; Gå till Betssons spelportal, den är till skillnad från spelbutiken öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Välj Trio Skraplott

Du behöver inte vara orolig om det är första gången du vill prova på detta spel, börja spela totalt gratis.

Gratisspel finns för övrigt för de allra flesta spelen så att man i behärskad och ro kan lära sig alla tips samt trix hur man får ut det mesta av dem.

Alla spelbolagen skänker nya- samt återkommanmde besökare olika varianter av bonusar, en bonus på mer än 100% är nuförtiden vanligt. Detta innebära att du dubblar de pengar du har att agera för samt detta i sin tur att du dubblar dina chanser att vinna.

Mycket arbete har lagts ner av spelbolagen att göra en attraherande grafik och ljudeffekter som matchar till respektive spel.

Du kan själv kan bestämma insatsens storlek och därmed ditt risktagande, det är inte heller helt fel.

Supporten som Betsson erbjuder är totalt överlägsen. Alla tänkbara varianter finns, experimentera att jämföra med Svenska spel om något går fel med din Trisslott !