Du behöver testa experimentera 3WoW skraplott

3Wow är en hävdvunnen skraplott och inte blott det, den är ocså en utav de mest populära skraplotterna finns på nätet. Inte bara snygg grafik samt teman utan de kostar ej mer än du vill göra utav med.

Testa 3 Wow.

Reglerna för att spela skraplotter 3Wow är mycket enkla, ett bra förslag för att bilda sej hurdan spelet fungerar utan att chansa några slantar är att provspela gratis “På skoj”.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Du har absolut förut någon gång skrapat “pappersskrap” på någon av de “gamla vanliga bekanta” vari du hittar man trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina varje trissvinster.

Men om man idag önskar börja spela på nätet så ska man ej vara nervig eller bekymmersam, de mesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har dels assistans texter på alla annorlunda spelvarianter samt om det inte räcker så kan du eposta eller ringa till deras support.

Om man önskar starta med att pröva till exempel 3wow så kan man spela avgiftsfri för att förstå hurdan spel funkar och då väljer man först att “Spela på skoj”.
Då kan du skrapa hurdan mycket man önskar så att man känner dig i hushållet med hurdan skraplotten funkar innan du börjar spela för riktiga slantar.

När man en del senare är varm i kläderna och börja spela med riktiga pengar är det blott att alternera till detta samt så får du välja hurdan mycket man önskar investera i var spelomgång.

Efter att innefattar det att välja den skraplott som man tror gömmer drömvinsten och starta spela.
För om du väljer rätt kan du skrapa fram och vinna riktigt riktigt stort.

Om du önskar draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en ruta i taget, men om man har bråttom (att vinna? ) så väljer man “Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor genast till dig.

Tänk dig att man vinner! då kan du skrapa på vinstfördubblaren samt har man turen med dig kan du vinna riktigt riktigt mycket stort.

Nu skall vi prata de riktigt stora pengarna. Om man skrapar fram rutor med pengar så har du hos exempelvis Betson chansen att vinna en briljant storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ‘

När man satsar går det att satsa så lite som 5, 50 kronor samt ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, samt ju högre summa man satsar desto större slantar kan du vinna.

Att hiva hem en jackpot på ej kortare tid än drygt 11 miljoner kronor är ju inte heller totalt fel.

Är du så tursam?

Kanske måste man som en viss anka putsa upp en turkrona och låta den vara med!

Som jag skrev förut så innehar samtliga hemsidor online, inte bara 3WoW, jättehäftig och snygg grafik samt det gör ju inte spelen mindre attraktiva alternativt dramatisk, vinner du desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna var månad så bör din dag vara räddad.