Du måste prova 3WoW skraplott

3Wow är en traditionell skraplott samt inte bara det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna som finns online. Inte blott snygg grafik samt teman utan de kostar inte mer än du vill göra av med.

Reglerna för att satsa på skraplotter 3Wow är mycket enkla, och ett bra förslag för att lära sig hurdan detta spel funkar utan att riskera några pengar är möjligheten att provspela helt gratis.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Du har säkert tidigare någon gång skrapat ”pappersskrap” på någon av de ”gamla vanliga bekanta” där du hittar du trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive triss-vinster.

Men om du nu vill börja spela på nätet så behöver du inte vara nervig alternativt bekymrad, de flesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har dels assistans texter på alla olika spelvarianter och om det inte räcker så kan du emeila alternativt ringa till deras support. Det brukar också finnas en online chatmöjlighet som oftast har öppet dygnet runt

Om du vill börja med att pröva exempelvis 3wow så kan du satsa gratis för att begripa hur spelet fungerar samt då väljer du först att ”Spela på skoj”. Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dig hemma med hurdan skraplotten fungerar innan du börjar spela riktiga pengar.

När du en aning senare är varm i kläderna och anträda agera med riktiga pengar är det bara att alternera till detta samt så får du välja hur mycket du vill investera i varje spelomgång.

Sedan gäller det att välja den skraplott som du tror gömmer drömvinsten samt börja satsa. För om du väljer rätt kan du skrapa fram och vinna riktigt riktigt stort. Om du vill draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en ruta i taget, men om du har bråttom (att vinna?) så väljer du ”Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor på en gång till dej.

Tänk dig att du vinner ! då kan du skrapa på vinstfördubblaren och har du turen med dig kan du vinna riktigt riktigt stort.

Nu skall vi prata de riktigt stora pengarna. Om du skrapar fram rutor med klöver så har du hos exempelvis Betson chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i femton års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ’

När du satsar går det att investera så lite som 5,50 kronor samt ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, och ju högre summa du satsar desto större pengar kan du vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor är ju inte heller totalt fel. Är du så tursam? Kanske måste du som en viss anka putsa upp en turkrona och låta den deltaga!

Som jag skrev tidigare så har alla spelsajter online, inte blott 3WoW, jättehäftig samt snygg grafik och det gör ju inte spelen mindre attraktiva eller spännande, vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de femtiofem tusen kronorna var månad så borde din dag vara räddad.