En trisslott gerlite extra spänning i vardagen

Trisslott – ett glosa fullt utav så mycket framtidstro samt så flera drömmar, för så väldigt många folk. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en riktig skrällvinst samt med en trisslott känns den drömmen alltid förhållandevis nära.

Flera har en veckotradition av att agera en trisslott eller ett par – antagligen till helgen för att fira utav jobbveckan. Andra köper sin trisslott en del mer sporadiskt. Vissa söker efter att tecken i vardagen som tyder på att man är lycka följd, som ger resultatet att man satsar på en trisslott.


Klicka på bilden för att se flera olika trisslotter – även den legendariska 3WoW

Att handla en trisslott innebär noll särskilt stort hål i plånboken, men blott om man håller sig till en trisslott alltemellanåt. Det finns de som blir litet besatta utav att köpa trisslotter och för somliga går det riktigt dålig. Man borde därför göra upp med sej själv om hurdan mycket pengar man tänker spendera på trisslotter varje vecka alternativt månad.

Att spela trisslott skall helst ses som ett dramatisk fröjd, för de som blir rika på triss är i verkligheten försvinnande få. Visst får man drömma om stovinsterna, att få sitta vari i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i x mängd år, men man skall vara medveten om att möjligheten är liten.

Att vinna mindre summor på sin trisslott är emellertid förhållandevis vanligt och det är ej så sällan som man får sina spelpengar tillbaka. Dessutom kan en mer femhundrig till veckoslutet kännas riktigt fint då och då.

Lirar man ej så vinner man ej – samt det är totalt klart sant, men man fölorar heller inget på att inte spela. Huruvida man passar för att spela trisslotter beror på ens personlighet. Om man gillar spänning och chanstagning så är det ett kap nöje att raspa en trisslott i veckan samt vem vet – turen kanske anländer en dag!

Samtliga sitter vi nog alltemellanåt samt dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en stor belopp pengar. Resa? Köpa hus, eller antagligen en båt? Satsa? Betala av skulder? Skänka pengar? Förnya garderoben..? Drömmar har vi många samt det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att skrapa en trisslott alltemellanåt stöder en att drömma enormt.

Det är lite olika typer av vinster på trisslotter, ej blott de klassiska engångssummorna. Man kan raspa fram vinster inuti både TV-rutor och klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man raspa en ny lott i TV4: s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebär att man återigen får raspa i direktsänd TV-APPARAT, men denna gång är man garanterad en fixerad månadsvinst i ett visst antal år.

Att vinna 50 000 kronor i 25 år är den högsta vinsten på en trisslott samt en enorm fantasi för många. Vem skulle inte ämna dra hem en sådan avans på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan handla trisslotter hos sitt spelombud, alternativt raspa virtuella lotter på spelbolag på online.