Finna korrekt spelbolag

Det gäller inte bara att hitta rätt och bäst spelbolag, det finns flertal fallgropar man skall undvika om man önskar raspa lotter online för att vinna slantar.

Men om vi börjar med rätt spelbolag så är det i alla fall ett som man ska sky som pesten.

Det är det statliga monopolbolaget Svenska Spel som bortsett från att de stoppar alla potential för övriga spelbolag att handla alternativt har spelbutiker i Sverige också har det föga berömmande världsrekordet i bestämt dåligast vinstutbetalning.


Klicka på bilden för att komma till ett riktigt bra svenskt spelbolag som skapat många miljonärer

Det absolut bästa sättet att gå miste dina surt förvärvade pengar är därför att spela på internet hos dem.

Lite siffror om du inte önskar ana jag (och jag är ej förvånad, för vem skulle ana att ett företag med sådana chanser att bliva dominerande innehar så en del kreativitet:

Jag jämför här med Betsson som är ett av de dominerande svenska spelbolagen som tvingats utrikes för att kunna existera.

Så, vem innehar de bästa oddsen, Svenska Spel alternativt till exempel Betsson?

Här gäller inga odds, det är blott en säker vinnare om man tittar på till dej som spelande besökare – det är Betsson.
Tittar på man däremot till spelbolagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten utav pengarna själva.

Betssons Trio- skraplott har 74% flera vinstlotter än Svenska Spels klassiska Tretal skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns bara 418 252 vinstlotter, när Trio har hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebär att 36, 5% utav Trio- skraplotterna skänker avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden jättestor

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medans Trio delar ut nästan det fördubbla på 43 750 000 kr.

En hel del spelbolag innehar ännu bättre odds än detta, vissa spel innehar en vinståterbetalning på 95%, det dubbla mot Svenska Spels ynkliga 47%.

En annan sak att fundera på när man skall välja spelbolag är att spela på sajter som finns eller deras bakomliggande bolag, alternativt i var fall delar ut sina vinster i Europa.

I EU gäller nämligen (till svenska skatteverkets förtret) ett förbindelse att en vinst som en gång är beskattad i ett EU land inte kan beskattas igen.

Lirar man däremot på exempelvis Amerikansk sajt så kan du, absolut som pokerspelarna du säkert läst om, dubbelbeskattas samt det blir blott en fjärt kvar av din en gång så stora avans på din skrapade kupong.

Visste man förresten, vad gäller pokerspelarna att de behöver taxera för sina vinster, men får ej dra av något när de förlorar.

Håll ögonen öppna efter spelbolag som skänker dej en bäst samt saftig belöning.

På detta sätt kan du mestadels mer än fördubbla dina insatser.
Spelbolagen innehar börjat ge mer och mer i frikostiga bonus när man öppnar ett spelkonto – alternativt sätter in mer på slantar på sitt konto.

Detta tack vare den stigande spelbolagskonkurrensen som är oss skrapare tillgodo

Belöning på mer än 100% är inte ovanliga idag.
Men du måste vara lite engagerad själv och kolla vilka spelbolag som ger bäst bonus för tillfället.

Stick idag iväg härifrån till ett spelbolag och raspa ihop en miljon eller två, men ej på Svenska Spel.