För högst spänning /vinstchans/ spela skraplotter på nätet

Det är blott knappt 40 år efter att de första skraplotterna skapades – fast då på papper.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza och Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Det innefattar ju att få en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med vinst – men fortfarande är attraktiva och spännande.

Hurdan flera är det inte som pustat ut sedan skrap samt sagt “Jag hade två rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi och detta måste skrapas bort.

Skraplotter utav papper har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, enorm tretal, bingolotter samt så vidare.

Men om man vill inneha riktig gastkramning, bättre möjlighet att vinna, snyggare grafik samt kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det blott ett alternativ kvar – och det är att

Spela skraplotter på internet

Grundprincipen är samma som för skraplotter utav ark, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma belopp och man innehar vunnit detta.


Klicka på bilden för Betssons skraplotter att spela online

Nuförtiden har gamla forna tiders skraplotter samma chans att vinna 1, 2 eller enda upp till 10 gånger denna vinst när man skrapar en liten extraruta.

Men ana ej att dina chanser att vinna mer slantar har ökat blott för att denna ruta är, alternativt som det också lanseras marknadsförs ibland att det ej är blott 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är ännu ett datorprogram som räknar ut hur beloppen ska fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så är ju den nervknipande nervkittlande varianten med pengar samt TV- skärm – vinn massor av slantar i en mängd år, det är antagligen den som samtliga siktar på, att få stå i en TV- studio samt (återigen) få skrapa förbund en smärre förmögenhet.

När man lirar skraplotter på webben så innehar man som berättat hundratals spel att välja emellan, med större vinstchanser samt några tillägg xtra spännande funktioner.

* Skraplotter på ark får man aldrig spela gratis för att experimentera på eller bilda dig.
* Här innehar du chansen att vinna opp till 10 000 000 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden eller 2 500 000 kronor direkt samt
* Pengarna är på ditt konto bums
* Om man får avans kan man riskera på vinstfördubblaren!
* Så kan man för att dra ut på spänningen raspa en fyrkant i taget eller
* Välja Raspa samtliga och då sköter burken detta åt dej (om man har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det innefattar att spela skraplotter på internet är Betsson.

Höga vinster, kul spel, garanterat inga problem när man vinner samt de innehar mycket bra hjälpfunktioner på nätet om jag blir osäker nåpgon gång på hurdan ett spel funkar.

Betsson har till samt med en på nätet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt.

Så, vad väntar du på om Du vill testa att spela skraplotter on-line?

Surfa in på en spelportal (min favirit är Betsson), välj “Spela på skoj” för då är det avgiftsfri samt sätt igång samt raspa.