För högst spela på skraplotter online på internet

Det är blott föga 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fast då på papper.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza samt Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten. Det gäller ju att ha en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med vinst – men ännu är attraktiva samt spännande. Hur många är det inte som pustat ut efter skrap och sagt ”Jag hade ett par rutor med en miljon kronor, så nära”?

Enkla skraplotter online kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi samt detta måste skrapas bort. Skraplotter av ark har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor tretal, bingolotter och så vidare.

Men om man vill ha riktig gastkramning, bättre möjlighet att vinna, snyggare grafik samt kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det blott ett val kvar – samt det är att

Spela på skraplotter online på internet

Grundprincipen är samma som för skraplotter av ark, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma belopp och du har vunnit detta.

Numera har gamla tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 eller enda opp till 10 gånger denna avans när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat blott för att denna ruta finns, eller som det oxå lanseras marknadsförs ibland att det inte är blott 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hurdan beloppen ska fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver samt TV- bildskärm – vinn massor av pengar i en massa år, det är antagligen den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio samt (igen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du lirar skraplotter på internet så har du som sagt hundratals spel att välja mellan, med större vinstchanser och några xtra dramatiska funktioner.

· Skraplotter på ark får du aldrig agera gratis för att prova på eller bilda dej.
· Här har du chansen att vinna opp till 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden alternativt 2 500 000 kronor direkt och
· Pengarna finns på ditt konto omedelbart
· Om du får vinst kan du chansa på vinstfördubblaren !
· Så kan du för att dra ut på spänningen skrapa en fyrkant i taget eller
· Välja Skrapa alla och då sköter datorn detta till dej (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att agera skraplotter online på webben är Betsson. Höga vinster, roliga spel, garanterat inga bekymmer när man vinner och de har mycket bra hjälpfunktioner online om jag blir osäker någon gång på hurdan ett spel funkar. Betsson har till och med en på webben chat (som sägs) vara öppen dygnet runt. Så, vad väntar du på? Surfa in på en spelportal, välj ”Spela på skoj” för då är det gratis samt sätt igång samt skrapa.