Går det att förvärva extra pengar snabbt?

Jomenvisst, gör det, om man har lyckan på sin sida vill säga. Här är ett antal exempel på hur folk har skrapat lotten de inhandlat, det finns några få olika tävlingar som trisslott, bingo samt så vidare, men det handlar om miljarder kronor som folk har använt för att så att säga tjäna extra pengar snabbt.

Tjäna pengar snabbt

Vann en miljon på SkrapBingo – tre dagar innan sin födelsedag

En kvinna strax under 30 år från Mariestad har en fullständig guldvecka. På fredag fyller hon år och tre dagar före födelsedagen skrapade hon fram en miljon kronor på SkrapBingo.
– Tack så mycket, det känns verkligen skön! sa hon när Svenska Spel ringde för att gratulera.

Kvinnan köpte själv lotten på Ica Oxen i Mariestad:
– Det innehåller varit min favoritlott ett tag numera så det var därför jag köpte den.

När hon skrapat färdigt alla fält insåg hon att hon precis blivit miljonär:
– Jag blev väldigt lycklig och jublade här hemma!
Kvinnan bor i Mariestad och på fritiden är det sport som gäller, speciellt fotboll, bandy samt handboll.

– Jag har själv spelat både innebandy och fotboll men spelar inte nu för tiden längre, meddelade vinnaren.
Vad pengarna ska användas till har hon inte hunnit fundera på:
– Pengarna ska jag dela med sambon men vi har inte bestämt vad vi ska skapa med pengarna fortfarande, vi får se.

Hur födelsedagen ska toppa det här återstår att åse. Vinnaren önskar vara hemlig.

Karlskogabo vann 1, 8 miljoner på Triss – säkrar barnens framtid
Andreas Birath, 39-årig kock från Karlskoga, klev in i TV4 Nyhetsmorgons studio imorse för att bli miljonär. Det var nämligen hans tur att putsa fram sin månadsklövervinst på Triss. Samt miljonär blev han – 10 000 skattefria kronor varje månad i 15 år – totalt 1, 8 miljoner blev utbetalningen!

Benny från Odensbacken vann 20 tusen kronor i månaden i tio år
Benny Kallin, 59, från Odensbacken i örebro har en ärlig pärla hemma i garaget. En Studebaker Champion Starlite Coupe från 1954. Nu har han råd att renovera sin skönhet. Sent ikväll skrapade han nämligen fram 20 000 kronor i månaden i 10 år på Svenska Spels ombuds fest i Globens Annexet i Stockholm.

Knut från Hakkas blev miljonär på Triss i direktsändning
I morse klev Knut Larsson från Hakkas in till programledaren Jesper Börjesson och TV4 Nyhetsmorgon för att skrapa Triss. Ett underhållande skrap som slutade med att Knut får 10 000 skattefria kronor varje månad i 10 år, totalt 1, 2 miljoner kronor. – Det är ljuv! sa han efter skrapet.


Klicka på bilden och försök att tjäna pengar snabbt

Kenneths klöver köper husvagn och resor

Kenneth Fredriksson från Angered skrapade fram klöver till en ny husvagn. Och en hel del annat. Hustrun Barbro kan ila på sin Greklandsresa. Kenneth Fredriksson, 73 årig pensionerad busschaufför, tog sin hustru Barbro till Stockholm för en berikande utflykt. övernattning på flott hotell, underbar mat och helgens huvudnummer – jakten på vinsten.

Trissprenumerant köper sportbil efter miljonvinst

Efter att ha varit Trissprenumerant i närmare ett år och vunnit lite småvinster, blev den här månadens leverans en sanningsenlig höjdare för en man i Vallentuna norr om Stockholm. På en av de fyra Trisslotterna som kom den här veckan, skrapade den glade Trissprenumeranten först fram hundra tusen kronor

Miljonstart för 35-årig Härnösandsbo

Resan till miljonvinsten började med 1 Trisslott i present. Fortsatte med 50 kronor i resultat. 50-kronorslotten låg sedan till sig i Härnösand över nyår. Därefter inlöst samt inbytt mot 1 Dubbel-Triss i Sundsvall. Den lotten marinerades ett par dagar på en|en resa genom Sverige, innan den skrapades samt gav en glad man i 35-årsåldern

Årets första månadsklöverskrapare drömmer om Graceland

I direktsänd TV skrapade 76-årige före detta lastbilschauffören Uno Sahlström idag fram 10 000 kronor i månaden i tio år. Totalt 1, 2 miljoner kronor. Samt direkt efter skrapet ödslade han ingen tid utan begav sig genast hem till Vara för att fira med familjen. – Ja, det där var inte så illa man tackar, avslutade en glad vinnare

Årets sista livesända Trisskrap blev en sanningsenlig nyårskaramell – 4, 5 miljoner kronor

På självaste Nyårsafton var det dags för Ran Tan, som redan innan hon klev in i studion visste att hon skulle bli miljonär, att producera årets sista Trisskrap i direktsänd TV. Samt miljonär blev hon – med råge. Ran skrapade fram 15 000 kronor i månaden i 25 år, totalt 4, 5 miljoner kronor! – Tack så mycket

Så svaret på frågan i rubriken: “Går det att tjäna xtrapengar snabbt? “, måste nog besvaras med ett “Jomenvisst”.