Hurså ska jag spela lotter på nätet?

Jaa, varför spela lotter på nätet när du lika beredvilligt kan passa på att köpa några Triss- alternativt Stortrisslotter när du ändå är på storköpet samt handlar?


Klicka på bilden för Betssons lotter på nätet Erbjudande

Dumpa pengar i sjön

Finns det ett uttryck som heter samt det är absolut det du gör när du handlar dina pappersskrap på storköpet.

Svenska spels skraplotter Triss samt Stortriss ger usla vinstchanser

Jag går alltemellanåt ”runt” bland lite annorlunda spelbolag för att se vilka odds / chanser det är att vinna pengar hos dem. Inte alltid så lätt när de alla anser sig vara ”Vi är vackrast vi är bäst…”, men det har visat sig vara en bra idé kolla oddsen alternativt hurdan stor procentandel av spelade pengar som återbetalas till spelarna hos olika spelbolag

Spela Triss hos Svenska Spel eller Trio online hos Betsson?
Här gäller inga odds, det finns blott en bestämd besegrare om man ser till dig som lirare – det är Betsson.

Vill du fortfarande kasta pengar i sjön är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av pengarna själva.

Betssons skraplotter som blott finns online på internet innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap.

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns blott 418 252 vinstlotter, medans Betssons Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebär att lite mer än 36% av Trio- skraplotterna ger vinst – mer än en tredjedel!

Skillnaden i vinståterbetalning är enorm

När man gräver en aning till så upptäcker man att skillnaden diger i hurdan mycket de olika spelbolagen behåller av insatserna.
I en serie på 2 000 000 Triss-lotter från Svenska spel finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medans Betssons Trio delar ut nära nog det dubbla på 43 750 000 kr.

Det verkar vara mer intressant att prova på att spela lotter på nätet nu väl? För Svenska Spel vill bibehålla merparten av spelade pengar själva inte betala ut dem till spelarna.

Spela gratis

Spelbolagen erbjuder chansen att spela gratis på nära nog alla sina typer av tävlingar samt lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Det finns över 100 varianter av skraplotter på internet, så när du hittar en ny version du vill försöka, raspa gratis först så att du kan bilda dig alla trix i lugn och ro.

Du bestämmer själv insatsen på vissa lotter på nätet

Till skillnad mot vanliga skraplotter på papper som Triss, Stortriss, Lotto så bestämmer du själv insatsen på lotter på nätet du spelar på. Detta innebär givetvis att ju högre prestation – ger större chans att vinna de stora pengarna.

Strategi – lotter på nätet

Som du vet så vinner man inte pengar vid var ny skraplott, så ett sista tips. Spela med en mindre insats ett antal gånger (du bestämmer själv hur mycket fruset vatten i magen du skall ha) för att sedan förbättra insatsen när din magkänsla säger att “Nu är det dags!”

Det var lite fakta om skillnaden emellan att dumpa pengar i sjön eller att agera på internet där de riktiga pengarna finns. Nu är det opp till dig, i vilket fall Lycka till.