Något av allt du bör veta om att spela skraplott online

Kan man lita på spelbolagen och spela skraplott online?

Om du inte spelat på skraplott online kan det verka, en aning nervöst att investera pengar över internet samt sedan vara osäker på om vinsterna absolut betalas ut.
Svaret på frågan måste bliva, att joo, det kan man.


Klicka på bilden för Betssons Skraplott on-line jippo

Åtminstone de “svenska” som är baserade på Malta. De kontrolleras både vad gäller tekniken samt att allt sköts korrekt. Om inte dras deras spellicens in med omedelbar verkan.

Men ett förslag; Om du hittat ett nytt spelbolag du är osäker på, sök på deras namn på Google för att läsa eventuella kommentarer.

Du kan vara bestämd på att folk är rappa att placera ut recensioner om de blivit lurade på något sätt.

Spela gratis, stämmer det?

Ja, man kan spela helt gratis så länge man vill och orkar på de allra flesta spelen. Man spelar ”På kul” med låtsaspengar.
Gratisspelen finns för att folk som inte spelat på de olika spelen tidigare ska hava en möjlighet att lära sig dem och experimentera på utan att chansa några pengar. När besökarna sedan är “varma i kläderna” är det dags att börja spela med riktiga pengar.
Men de som hoppas att man kan agera gratis med låtsaspengar samt sedan noppa ut eventuella vinster i reda pengar blir besvika.

Satsar man 0 kronor så kan man vinna 0 kronor.
nära nog alla spelen kan man agera gratis har jag sett, de vinsterna kan
Det är givetvis oxå ett sätt för spelbolagen att locka folk att anträda agera, men ändå en jättebra funktion så att nya lirare inte behöver vara nervösa.

Men numera finns kampanjer där du kan få ett mindre antal skraplotter att spela online för totalt gratis och minsann ta ut pengarna du vinner.

Ball bonus

Jo, det kan man minsann säga. Över 100% i belöning när du sätter in pengar på ett nytt spelkonto. Sätt in 4 ooo kronor och vips så har du 8 000 att agera för.
Alla spelbolagen erbjuder olika former av fantastiska bonusar, en del av dem till samt med mer än 100% på insatt belopp. Men folket bakom spelbolagen är långt ifrån dumma, alla bonusar finns för att agera skraplotter för, de är inte vinster som kan plockas ut.

Men däremot kan man vinna med assistans av dessa “bonuspengar”.

Du får surfa runt lite bland annorlunda spelsajter för det kan vara mycket snåriga regler kring detta.

Lite om bonusregler som kan vara bra att veta. Men dessa varierar mellan bolagen och mellan annorlunda spel.

Såhär kan det fungera:
Anta att du får 100% bonus och sätter in 500 kronor. Nu har du 1 000 kronor på ditt konto samt spelbolaget har, låt oss säga 15 gånger omsättningskrav på sin belöning.
Det innebär att du ska omsätta in 15 gånger 500 kronor eller rakt av 7 500 kronor innan du kan plocka ut din bonus från kontot.

Mestadels skapar spelbolagen två konton, ett för satsade pengar samt vinster samt ett för bonuspengarna för att avskilja dem åt. Ger en lätt överskådlig bild av hur mycket du har att agera för och även bra för spelbolaget.

För krångligt med bonus?

Dina vinster går rakt in på ditt konto för vinster så dem kan du alltid plocka ut alternativt agera skraplott online för, resten kan du förgät samt ägna dig åt att vinna mycket istället.

God tur!