Raspa fram storvinsten enkelt samt enkelt med skraplotter på internet

Skraplotter online är det nya sättet att försöka sin lycka. Många är vi som varje dag, vecka eller månad testar vår tur igenom att spela skraplotter, vi tänker att det antagligen exakt nu är vår tur – någon gång händer det ju!


Klicka på bilden för att spela 3WoW – den största skraplott storvinsten lotten

Bland svenska lotter är Tretal den mest välkända, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och på en sådan kan man vinna max 2, 5 miljoner kronor. Det finns dock en tillägg ruta på samtliga trisslotter vari man innehar möjlighet att multiplicera sin avans med en, ett par eller tio gånger. Det finns många spännande vinstvariationer på Tretal skrap, en är att man får anlända till TV4: s Nyhetsmorgon och raspa en jättebricka där man som minst vinner 50 000 kronor samt som mest 5 miljoner kronor år. Efter att man började med TV-Triss så har över 200 människor blivit miljonärer i direktsändning.

Om man skrapar fram tre rutor med klöversymboler så är det också tv-dragning som innefattar. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år samt som mest 25 000 kronor i månaden i 25 år. Man kan välja tillgängliga vinsten som en engångssumma istället, men då får man «bara» en halv miljon. Triss finns både i pappersvariant att köpa hos spelombudet, men oxå på nätet att raspa virtuellt.

Andra populära skraplotter online är Tiokronorssedel Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss och SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra typer – Tretal 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 och Triss Dubbel. Samtliga dessa är att skrapa på svenskaspel. se, men det är idag mycket utav oberoende spelportaler som offererar mängder av roliga skraplotter på nätet.

Att på nätet spela blir allt vanligare, ej bara rörande svenska skraplotter, utan alla typer av spel. Det är både lätt samt bekvämt att administrera sitt spelande hemifrån burken där man i behärskad och ro kan välja nummer, nickname och lotter som känns korrekt. Man slipper stressen som kan bilda inne i en spelombudsbutik och risken att man begår blunder är mindre. Igenom att onlinespela s får man dessutom veta direkt om man har vunnit alternativt icke.

Att köpa en skraplott online är ej dyrare än att köpa den i butik. Man får ej riktigt samma känsla utav att låta den automatiska skraparen skrapa lotten till en, men man slipper en mängd andra strul och snart innehar man vant sej vid automatiken. Flera anser till samt med att det är skönt att slippa skrapa själva.

Man kan anlägga ett konto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man känner att man önskar spela för per vecka eller månad oxå väljer man då och då någon skraplott på internet att spela på.

Det är såklart angeläget att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många trillar däråt när de antagligen sätter igång och börjar spela – oavsett vilken spelsort det innefattar. Därför är det ett bra förslag att fylla sitt «spelkonto» med en speciell belopp per månad samt sedan göra klart för sig själv att det är denna belopp man har samt inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter vari med sina skraplotter på internet samt drar hem skraplott storvinsten, tänk vilken känsla!