Spela dramatisk 3wow skraplottskraplott online

3WoW skraplott spelet är ett skraplottspel som inget andra, samt är en utav de mest populära på internet spelen av ett mycket bra anledning
– välj korrekt kort och du kan vinna den fantastiska summan utav 11 miljoner kronor, detta gäller svenska portaler, på en del utländska kan man vinna mycket högre belopp, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den ursprungliga skraplotten framställdes med assistans utav manuella tekniker för slumpval.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av utav forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller olikartad antal) av samma vinstsummor.
Om detta sker vinner spelaren detta belopp.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flera olika sätt att vinna på ett kort.
Övriga skraplotter involvera matchande symboler, bilder eller ord alternativt är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en utav de mest populära kategorierna av på webben skraplotter.

Om man inte önskar spela 3WoW kan man hos de mesta spelbolag välja bland en antal övriga skrap- alternativt scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch med flera flera.

Till de “gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter alternativt trissen, enorm triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra fason att experimentera spela på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att samtliga online spelportaler innehar möjlighet att provspela totalt avgiftsfri.
Man ska inte vara nervös att spela, idag innehar samtliga spelbolag asbra “hjälp – information” om varje spel på sina sajter samt räcker ej det så kan brukar det också existera en supportfunktion.

Innan du börjar spela ditt 3Wow spel, läs detta som, bitvis, är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att spela skraplotten 3 Wow är mycket enkla,

Om man känner dig osäker på hurdan spel funkar så kan man spela ett mängd omgångar helt avgiftsfri.
Då väljer man först att spela på kul.

Då kan du raspa hur mycket man önskar så att du känner dej hemma med lotten innan du börjar spela för riktiga slantar.

Sedan är det bara att alternera till läget vari man spelar för riktiga pengar samt välja hur mycket man vill investera med plus- och minus-knapparna.

Sedan väljer man en skraplott av de tio som finns att välja emellan samt skrapar, antingen ett fält i taget alternativt så kan man välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din avans snabbare.

Om du vinner kan du efter att skrapa vinstfördubblaren samt har man då riktig tur kan man vinna riktigt enormt.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att investera så lite som 5, 50 kronor samt ända opp till så mycket som 225 kronor per bit, ju mer du satsar desto flesta pengar kan du vinna.

Dessutom är det en jackpot på ej mindre än lite mer än 11 miljoner kronor för dig som är riktigt tursam!

Att samtliga spelsajter med på webben spel, ej blott 3WoW, har jättesnygg grafik gör ej spelen mindre dramatisk, vinner du desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna var månad så borde också din dag vara räddad.