Spela på Prime Scratchcards

Att man ska agera på ett spelbolag online som är registrerat i EU är ganska tveklöst, mer om detta längre ned i blogginlägget.
Men om man sedan vill välja att spela skraplotter på till exempel engelskt företag så söker du inte efter skraplotter på Google när du letar efter ett lämplig företag.
Du söker efter scratchcards, scratchies, scratchlottery osv.

Ett företag som jag hittat som är registrerat på Malta absolut som ”våra svenska” spelbolag MrGreen, Betsson osv är Prime Scratchcards.
Samt varför inte om man vill spendera en aning tid online?

Klicka här för bonus hos PRIME SCRATCHCARDS

Du kommer garanterat att hava mycket roligt när du provar deras gigantiska selektion av scratchcards.
Och här är ett spelbolag till som till skillnad mot Svenska spel har insett att spelarna beredvilligt vill vinna då och då, inte bara bättra på statskassan. Prime Scratchcards har en Fair Play policy att de betalar tillbaka 95% av satsade pengar tillbaka till sina lirare samt ett häftigt löfte att hava avans på minst var tredje scratch.(Svenska spel betalar ynkliga 47%, så de där låter vi sjunka ned i någon kvicksandsgrop I Tjottahejti).

Sajten erbjuder en massa godis, en del av dem hittar du allaredan på första sidan.
vad sägs om en £5 belöning bara för att du registrerar dig? Inga kredit- eller andra betalkort behövs, du får dessa pengar utan ett litet antal dolda krav.

Säg att du får din arvode på Fredag men allaredan på Onsdagen har du planerat för en sväng på sta’n.
Då kan det vara en bra idé att prova Prime Scratchcards samt du kan vinna en storvinst redan på den bonusen. I vilket fall får du experimentera på spänningen att spela med riktiga pengar istället för spelportaler som erbjuder agera på kul med låtsaspengar. För där kan du inte vinna de riktiga som hos Prime Scratchcards.

3wow

Prime Scratchcards är välkända för sitt 3wow scratchcard lotteri som har en toppvinst på inte mindre än £1,000,000. Snacka om ”From a Jack to a King” Ett helt övrigt liv än det duär van vid får man ana? Förvärva en större villa, en riktig båt, betala dina lån och andra skulder och ta familjen på en riktig jorden-runt resa. Du kommer att hava pengar över när du kommer hem åter – om du gör det.
Spela på spelbolag som finns registrerade i EU.

Anledningen är enkel. Inom finns ett dubbelbeskattningsavtal som säger att en vinst som uppkommit inom ett EU- land inte kan beskattas igen när vinsten betalas ut i ett övrigt.

Spelar du på ett spelbolag i till exempel USA (som kan ha skyhöga bonusar samt vinster) så drar spelbolaget skatten till de amerikanska skattemyndigheten, medan den svenska skattmasen sitter samt gnuggar händerna i väntan på att få ta de resterande pengarna.

Valet är ditt, men i vilket fall ”Good Luck”