Spela skraplotter online när du har lust

Att spela skraplotter online är ett mycket lättillgängligt fason att öka spänningen i vardagen. Virtuella skraplotter ser ut precis som de fysiska samt man kan själv välja olika fason att raspa, precis som det är med de skraplotter man inhandlar hos sitt spelombud. Man kan välja ett klassiskt peng alternativt en särskild skraplottsskrapa.

Man lirar gärna skraplotter när man är ute efter att med lite lycka ro hem ett litet antal tillägg slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan klar. De som tycker om att spela skraplotter online är mestadels människor som inte orkar sätta sig in i annat spelande, såsom betting, casino alternativt oddsspel. Att spela skraplotter online är att förlita sig totalt och hållet på turen. Däremot är det vare sig tidsödande, invecklat alternativt särskilt kostsam så länge man klarar av att hämma sig.


Klicka på bilden för att spela skraplotter online med bonus

Ett smart sätt att spela skraplotter på nätet på är att sätta av en speciell spelsumma per vecka alternativt månad samt efter hålla sej till den. På så sätt kan man betrakta sina skraplotter som ett dramatisk nöje som skulle kunna ge avkast. Också med skraplotter kan man hamna i spelmissbruk, man tänker att storvinsten blott är en lott dän – om samt om åter. En skraplott är inte så kostbar, men 10, 20 samt 100 stycken blir ett spänt slag för nästa vilken budget som helst. För att avstyra spelberoende är det bra att sätta upp en spelbudget med en viss summa som får brukas per vecka eller månad.

På spelportalerna på webben blir det ännu enklare att hålla kontroll på sina utgifter eftersom man kan anlägga ett konto vari man var månad kan föra in precis så mycket pengar man önskar spela för den månaden. Att spela skraplotter på nätet är därjämte minst lika roligt som att raspa fysiska lotter – samt man slipper gå iväg till sitt spelombud alltid man är sugen på en del spänning.

Den mest kända svenska skraplotten heter Triss och den är i ett par olika typer – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns olika typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster vari man får skrapa fram sin vinst i direkt morgonTV, samt klövervinster som skänker en fixerad månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden i 25 år.

På svenskaspel. se kan man spela skraplotter på internet, vari hittar man bland annat Triss, TIA- lotter och de annorlunda Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss samt Skrapstjärna. Vilken skraplott som är bäst är en smaksak.

På övriga spelportaler, såsom Unibet, Betsson samt Vera & John kan man också spela skraplotter på webben och utbudet är mycket stort. Varje spelsajt innehar sina egna skraplotter med olika utseenden samt vinstscheman. Annorlunda skraplotter kostar olika mycket och ger annorlunda mycket i avans, men vad man oxå bör ta i beaktning är hurdan många vinster som finns, vad oddsen är att man skall vinna alls.

Man kan givetvis spela skraplotter online på mindre portaler oxå om man vill, man ska bara se till så att den sajt man lirar på är laglig samt pålitlig.