Spela skraplotter via internet

Du sitter I lugn och ro samt kollar på TV-burken när du hör din granne skrika Wooooow Wooooow Wooooow tre gånger på raken.

I och för sig låter det inte som rop på assistans, men du blir likväl en aning bekymmersam så du gårt samt ringer på.


Klicka på bilden för Betssons Erbjudande

Men ingen fara, han har börjar spela skraplotter online och vann alldeles just 55000 kronor per månad i 15 år på sitt senaste skrap.

Innan har han bara spelat på Triss och ibland Stortriss men insåg slutligen att chanserna alternativt oddsen att vinna på något av dessa spel var minimala. Som du vet drivs dessa båda skrapspel av Svenska Spel som är ägt av staten och har monopol på spel i Sverige.

Deras vinståterbetalning ligger under 50% medans rivalerna online spelsajter kan hava upp till 95% – nära nog fördubblade vinstchanser.

Reglerna för att spela skraplotter online på 3 Wow är mycket enkla. Men om du känner dej osäker alternativt vill lära dig alla förslag och trix före du börjar satsa av dina surt förvärvade pengar så är det en utmärkt idé att –

Spela avgiftsfritt

Även om 3wow har enormt enkla bestämmelser så kan möjligheten att agera skraplotten online gratis ett antal omgångar för att bilda dej spelets alla trix. Antagligen komma på en bra strategi hurdan du ska satsa dina pengar. Det är nog inte så många som tänker på detta utan antar att det är ett rent lotteri, det är blott turen som bestämmer om man skall fördel, minus eller bli mångmiljonär på sitt skrap. Om du går till ett av Svenska Spels agent samt handlar Trisslotter eller Stortriss, ja då är det bara turen som spelar in, men icke så när du spelar på skraplotter online.
När du spelar skraplotter online är det du som bestämmer hur mycket varje skraplott får kosta, du kan mestadels välja från den billigaste omkring 5 kronor ända upp till ett maxbelopp på över 200 kronor. Givetvis är det så att ju högre belopp du satsar desto större möjlighet har du att vinna de riktigt stora pengarna.

Men hurdan vänder man otur till tur när man lirar skraplotter?

Jag är definitivt ingen storspelare utan tar det enormt lugnt, lirar lite när ”andan faller på”, men med min egen upparbetade strategi så har det hitintills gått med fördel totalt.

När jag hittar ett nytt spel jag vill prova på så spelar jag alltid gratis först.

Satsar smått av mina virtuella pengar och försöker lista ut hurdan många gånger i snitt jag får nitlotter samt sedan när magen skriker ”NU”, så höjer jag insatsen ganska duktigt.

Om jag då vinner så vinner jag betydligt över det jag småsatsat innan, om jag inte vinner är det blott att spela vidare.

Enkla bestämmelser när man spelar skraplotter online

Du väljer en skraplott av de tio som finns att välja mellan och skrapar, antingen ett fält i taget alternativt så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din vinst snabbare.

Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren samt har du riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

När du lirar skraplotter online på 3wow så är den allra största vinsten på 10 miljoner kronor. Därjämte finns det en jackpot på inte mindre än lite mer än 11 miljoner kronor som blott ligger och väntar på att du skall plocka hem den.