Spela trisslotteroch håll drömmarna vid liv

Att spela trisslotter är ett enormt fröjd för många folk. Det som förenar alla som tycker om att spela trisslotter måste vara drömmen att en dag raspa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än blott drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, allaredan när man innehar absolut sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen verksam. Man undrar om det bir avans eller ej och många har ritualer angående allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Vissa vill snabbt raspa igenom hela lotten medan övriga varsamt skrapar ruta för fyrkant. Ett litet antal skrapar bara precis så att summorna syns i var fyrkant, medan ytterligare några skrapar varenda kvadratmillimeter utav lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det viktigt att kunna att det finns en skrapbar kontrollruta som INTE får skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens bit ogiltig samt oavsett vilken avans man spelar fram så knallar man ändå lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den ruta som avgör hur flera gånger man får sin avans – x1, x2 alternativt x10?


Klicka på bilden för att spela trisslotter

Om man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så innehar man vunnit en plats i TV4: s Nyhetsmorgon. Där ska man efter raspa fram sin riktiga avans som är på åtminstone 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det är alltså flera olika typer av vinster att hoppas på när man spela trisslotter.

Att spela trisslotter kan man nu göra på två olika sätt – antingen på internet genom någon spelsajt, t ex. svenskaspel. se, eller på det en del mer traditionella sättet genom att gå till ett spelombud och handla fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av folk.

Att spela trisslotter lockar oxå fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker gärna att om vi blott väljer och skrapar vår trisslott på korrekt fason så kommer pengarna att anlända.

Trisslotter är också en perfekt present att ge bort. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man skänker dän är enorma. Man bör dock vara på det fixa med att en trisslott som ges bort i bidrag tillhör mottagaren och skulle det vara en storvinst så kan det kanske kännas en del surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt och något man njuter av för sig själv. Flera par hittar enormt nöje i att under helgen spela trisslotter tillsammans. Antagligen lägger man en hundrakronorssedel i veckan på trisslotter och skrapar vars ett par för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är gosigt, hoppfullt samt dramatisk och om man ej vinner så inneha man åtminstone haft en förväntansfull stund förbund med den man gillar.

Andra väljer att spela trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala beståndsdel. Även om hurdan man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen samt åter.