Svenska lotter skall Svenska lirare ha

På spelbolagets Betssons webbsida kunde man för inte så länge sedan läsa “Intervju med en vinnare”

Den största jackpott utbetalningen på en spelportal online är 109 miljoner kronor, som vanns av en spelare på Betsson på spelet “Mega Fortune”. Pengarna betalades ut till en hemlig lirare i Norge den 24 september 2011.”

Typiskt att den största jättevinsten på svenska lotter ska gå till en norsk gutt.


Klicka på bilden (hade ingen svenska lotter bild) för att komma till Betssons svenska lotter

Så idén med detta kommentar på bloggen är; ”Svenska lotter skall Svenska spelare ha”.
Lite tips till vetgiriga läsare.

Börja med att Agera avgiftsfritt på våra svenska lotter

Spelbolagen erbjuder chansen att agera gratis på nära nog alla sina typer av tävlingar och lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Så skrapa ett antal lotter gratis först för att bli varm i kläderna och lär dej begagna alla trix för att dränera spelbolagets kassaskrin.

ASSISTANS, Jag har precis vunnit 5 miljoner, så kopplas min datamaskin ned?

Strömmen går eller din dator stannar absolut när du ser att du skulle ha vunnit 5 miljoner.

Detta är inget tips hurdan du kan agera, mera ett ansats att avhålla dej att hoppa från din balkong – du bor på 14:e våningan va?
Antaga att du kommer att vinna 5 000 000 kronor, då går strömmen i din lägenhet och allt blir bäckmörkt. Så istället för att hoppa kan det vara bra att kunna vad som händer när man spelar skraplotter online.

Datorsystemet hos ditt spelbolag fortsätter det aktuella spelet själv (utan dig) och sätter in de 5 miljonerna på ditt spelkonto.

Så svara ärligt på frågan: “Vilket är bäst, att ligga smackad därnere på trottoaren alternativt kunna uthämta ut din vinst när elen kommer tillbaka?

Multiskrap

Först måste jag då belysa automatskrap. Om man själv inte vill skrapa ruta för ruta kan man välja att spelsystemet skrapar åt sig. Blott titta på skärmen samt se om man vunnit eller icke.

Men så kan man oxå justera multiskrap vilket innebära att systemet skrapar lotterna till dej med ett förinställt värde, emellan 5 och 99 skraplotter. Då kan man luta sig tillbaka i fåtöljen samt blott bese kontoställningen om det blir plus eller minus.

Vi får väl önska på plus.

Hjälp (finns)

Inte bara att raspa skraplotten utan human sådan.
Förutom instruktioner direkt på skärmen som givetvis är anpassad till det aktuella spelet kan du öppna en så kallad direkt chat, med andra ord prata med någon på spelbolagets supportavdelningen med textmeddelanden. Räcker inte detta eller om du inte har så bråttom kan du avsända ett email med dina frågor. Det går också fullständigt bra att ringa till dem. De har 020- nummer som blott kostar ett lokalsamtal trots att supporten du talar med finns på Malta.

Öppettider? 24/7 vilket innebär 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Före du börjar spela på våra svenska lotter online – kolla oddsen.
Det tar en aning tid att surfa runt på en massa sajter, men kan premiera sig ganska snabbt. Vi jämför monopolets Svenska Spel med det största spelföretaget Betsson.

Vem har de bästa oddsen?

Tja här gäller som allt övrigt, Svenska Spel är ett monopolföretag samt traskar på i tron att “vi är vackrast vi är bäst” – vilket de inte är. Så här innefattar inga odds, det finns bara en bestämd vinnare om man tittar på till dej som lirare – det är Betsson.

Betssons svenska lott Trio innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns blott 418 252 vinstlotter, medan Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebära att 36,5% av Trio- skraplotterna skänker vinst – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar blir skillnaden enorm.
I en följd på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medans Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.

Så mina svenska lirare / läsare – spela på svenska lotter, men hos rätt företag.