Vågar du experimentera olika spel på nätet?

Samma gamla visa, satsar man inget kan man ingenting vinna.
Som de flesta andra så köpte vi varsin trisslott till familjen i stort sett alltid vi var och handlade på stormarknaden.

Alltemellanåt vann vi 25, 50 till samt med 75 kronor någon några få gång. Och absolut som spel är upplagt så bytte vi vinsterna mot nya trisslotter tills lotter och vinstpengar var slut.

Så fick jag höra talas om att det fanns flera spelbolag som erbjöd skraplotter med spel på internet – och detta var viktigt – utan så genomusla vinstvillkor som Trisslotterna från svenska Spel erbjuder utan med dubbelt så bra odds.


Klicka på bilden för spel på nätet med svenskt bolag

Jag började, som den försiktiga fältherre jag är (hmmm) att spela lite olika skraplotterier ”På kul”, med andra ord totalt avgiftsfritt.
En helt fantastisk möjlighet att prova på en aning annorlunda spel utan att behöva chansa några pengar! Inte en möjlighet att Svenska Spel skulle prova något liknande med sina ganska trista pappersskrap.

För att du ska kunna agera om riktiga pengar, alltså inte blott raspa gratislotter – även om det kan vara nog så roligt samt spännande – så är det riktiga pengar du vill få ut av lotteriet.
Så efter ett tag ville jag vinna riktiga pengar, inte bara ”på skojpengar”, så det var dags att placera in riktiga på mitt spelkonto.

Visst kändes det lite skakigt i början att överföra pengar från mitt konto till ett spelbolags. Men jag hade kollat på Internet före samt kunde inte finna någonting om att folk hade blivit blåsta på sina pengar.

Åtminstone inte av något ”svenskt” spelbolag, tvärtom alla verkar mycket nöjda med den hjälp samt stöd de fått.

Belöning – spel på nätet

Det var inga som helst bekymmer att flytta pengar ehuru det minsann handlar om internationell överföring vilket innebar att det tog ett litet antal nervösa dagar innan pengarna fanns på kontot.

Fast då hade de däremot dubblats tack vare att detta spelbolag, som de flesta andra, erbjöd en startup bonus på inte mindre än 100%.

Verified by ……

Glöm inte att kolla att ditt betal-/kreditkort är ”Verified” eljest går det inte att göra någon överföring. Ditt kredit- alternativt kontantkort kommer att belastas med en avgift på emellan 1,5 samt 2,25% av det överförda beloppet, mindre procentsats ju högre summa du överför. Bankerna har ofta satt ett maxbelopp på hurdan mycket som går att överföra, för VISA gäller oftast max 8 000 kronor per dag

Förutbetalda kort

Detta är något som kommer mer och mer tack vare att online betalningar ökar stadigt. Det behövs snabba samt säkra sätt att göra sina betalningar på. Fördelen för dej är att du slipper vänta på att dina överföringar skall noteras efter några dagar på ditt konto. Med dessa kort går det direkt.

Ehuru de två metoder jag beskrivit här är garanterat säkra för att göra en online betalning för spel på internet, blott du hittat rätt webbadress och inte råkat ut för Phishing (Nätfiske).

Men ett smått varningens ord som inte blott gäller att betala för spel på nätet utan alla betalningar online: “Inga spelbolag eller banker begär någonsin genom email att få dina bank- alternativt kontokortsuppgifter avsända till sig, får du ett sådant mail är det solklart ett Phishingförsök.”

Dessa ska polisanmälas men om det nyttar till något är jag dubiös om.
I vilket fall skall du inte ens svara på sådana email för då har du verifierat att din emailadress existerar.

Vi kanske se’s därute i cyberrymden, vem vet?