Vinn på gratis skraplotter utan att investera en krona

Men först en del om skraplottens historia innan gratis skraplotter

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av av forskaren John Koza och Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller olikartad antal) utav samma vinstsummor.

Om detta sker vinner spelaren detta belopp.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flertal annorlunda fason att vinna på ett kort.

Det är först efter att pappers- skraplotter introducerats på webben som spelbolag som Betsson och övriga ger spelsugna möjlighet att prova gratis skraplotter.

Skraplotter finns i en mängd olika utföranden och varianter.

Alla lotteriföretag som är verksamma i Sverige har tagit fram minst en skraplott var som de marknadsför på olika sätt.
Det gemensamma allmän skraplotter är att de innehar ett icke genomskinligt ytskikt utav plast.

Det är detta plastskikt som lottköparen ska raspa med hjälp av sin nagel, ett arbetsredskap eller som fallet är när man spelar på webben med så kallade digitala skraplotter, låta datorn göra det.

När plastskiktet har skrapats bort från lotten visar det sej om det är en vinstlott eller ej.

Om du jämför med de vanligaste pappers- skraplotterna som Triss, Tia samt Sverigelotten, Skrap-Bingo, Skrap-Labyrint och Skrap-Pyramid så har ett litet antal utav de populäraste på webben spelportalerna som MrGreen, NordicBet, Betsafe,Betsson, Cherry, CasinoEuro, samt också det idag totalt omkörda Svenska Spel har kanske hundratalet olika typer utav skraplotter.

Alla portaler offererar på lite olika fason helt gratis skraplotter.

Du surfar in på någon av ovannämnda sajter (med fördel nyttjar du Google för tillgängliga hela adressen).
Så väljer man någon av alla de gratis skraplotter du tycker verkar vara fängslande.
Börjar skrapa ruta för ruta för maximal gastkramning eller om man innehar bråttom att vinna så väljer du alternativet “Skrapa alla” där samtliga rutor skrapas direkt utav “datorn”.

Några av fördelarna med att handla skraplotter på nätet är att det går snabbt och att det är enkelt.
Samt – inte att förgäta -, den eventuella vinsten sätts in direkt på spelarens konto.

Den spelare som innehar en del “gamblerblod” i sig kan sedan välja ett val “Vinstfördubblaren” spom kan ge utmärkt klirr i kassakistan.
Riktigt spännade blir det när samtliga skrapade rutor har fyrklöver för detta kan ge vinster upp till 11 miljoner alternativt 55 ooo kronor om året!

När man satsar går det att satsa så en del som 5, 50 kronor samt avsluta opp till så mycket som 225 kronor per lott, samt ju högre belopp man satsar desto flesta slantar kan man vinna.

Om man är nervig eller orolig att starta spela på nätet så skall man veta att de flesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) innehar mycket bra hjälpfunktioner på sina spelportaler samt som om det ej räcker så kan man eposta eller ringa till deras support, somliga utav dem innehar till samt med så kallad “live chat” som är öppen dygnet runt.

Samtliga portaler på nätet innehar jättehäftig samt snygg grafik samt det gör ju ej spelen mindre attraktiva alternativt spännande, vinner man desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna varje månad på en gratis skraplott så bör din dag vara räddad.


Klicka på bilden för gratis skraplott

Är du så tursam med krastis skraplotter?

Antagligen måste man som en viss anka putsa upp en turkrona och bevilja den vara med!