Vilka metoder finns för att ta bort dålig lukt från fötter och skor?

Fotsvett är ett vanligt problem för många, speciellt under vintertider när det är utmanande att kontinuerligt lufta fötterna. En del personer drabbas även av lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som uppstår när man använder sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan doften som uppstår när man använder sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

sko

Du behöver inte vara generad över fötter som doftar av fotsvett, det är ändå en del av livet. Om du vill ta itu med dålig lukt från skor kan du prova att använda en spray som är speciellt avsedd för detta ändamål. Produkten kommer att se till att skon inte längre doftar illa|Genom att applicera produkten kommer skon att bli fräsch|Produkten kommer att eliminera den dåliga lukten från skorna.

allt-fraktfritt.se hittar du 2 produkter för att ta bort doft, varav en är Dofteliminatören som fungerar som en deodorant för armhålorna och på ett effektivt sätt eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det kan förstås finnas äldre skor som är så nötta och smutsiga att ingen behandling kommer att hjälpa.

Men du behöver inte känna skam över svettiga fötter och dålig lukt, det är en naturlig del av livet. Om du vill göra något åt illaluktande skor kan du prova att använda en speciell spray som är avsedd för detta ändamål.

Allt-fraktfritt.se erbjuder två olika sprayer för att ta bort lukt. En av dem är Luktstopparen, som kan användas som en deodorant under armarna och effektivt eliminerar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan dock finnas äldre skor som är så slitna och nedsmutsade att ingen spray kan göra någon skillnad. Det är dock möjligt att behandla även dessa skor med en dofteliminerare. Dock är frågan om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att köpa nya par. Precis som med allting annat finns det en utgångsdatum för skor också. Bara använd luktborttagningsspray på skor som du fortfarande gillar att ha på dig.

Så här kan du bli av med dålig lukt genom att använda en doftspray för svettlukt. Det finns flera olika sprayer som kan användas för att eliminera rökdoft och svettlukt. Några av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Om du väljer Luktstopparen kan du vara trygg i vetskapen om att den inte utgör någon fara.

Applicera doftsprayen direkt i skorna som luktar illa. Ett enkelt sprut räcker. Vänta en kort stund innan du använder skorna igen för att låta sprayen göra sin effekt. När du sedan tar på dig skorna bör du inte längre känna av svettlukten.

Det kan finnas övriga anledningar till svettlukt som inte kan elimineras med en spray. Kontrollera vilken typ av strumpor du använder. Genom att använda strumpor av 100 % bomull minskar chansen för lukt. Klicka här nu för mer information

Glöm inte att byta strumpor regelbundet. Det är inte lämpligt att använda identiska strumpor i mer än en dag. Vissa människor byter strumpor flera gånger om dagen för att minska svettlukten. Om du har möjlighet, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att bekämpa svettlukten.

Det är också viktigt att ge dina fötter rätt vård. Tar du hand om dem genom att tvätta dem ordentligt när du duschar?. Vid allvarliga problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Kom ihåg att illaluktande skor kommer fortsätta lukta om inte fötterna behandlas.